Inleiding

Het Argentijns/Nederlandse medium en geneeskundige Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint Gaastra zetten samen de hedendaagse leer van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens in de wereld via hun ‘Maria Magdalena en Jezus Wereldschool’ en wel door middel van workshops en cursussen. Ook organiseren zij spirituele reizen naar Spanje, Frankrijk, Engeland, Schotland, Israël en India.

In 2002 publiceerden zij hun eerste boek met als titel ‘De Goddelijkheid van de mens Deel I – Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria’. Inmiddels hebben zij twaalf boeken geschreven in samenwerking met de spirituele meesters die zij hebben uitgegeven via hun eigen uitgeverij ‘Follow Your Heart Publishing’. Ook geven zij e-books uit. Zij hebben meer dan 33.000 boeken verkocht in Nederland, België en Duitsland.

Gabriela en Reint hebben samen op Facebook meer dan 5000 volgers en hun periodieke nieuwsbrief gaat naar 9000 mensen. In 2017 werd Gabriela door de lezers van het spiritueel magazine Paravisie gekozen tot ‘Medium van het Jaar’.

Meer informatie over hen en hun werk vind je voor hun school op www.mariamagdalenaenjezus.nl, voor hun gedrukte boeken op www.followyourheartpublishing.nl of voor de laatste nieuwsitems op www.facebook.com/mariamagdalenaenjezuswereldschool.